Starity

Október elején érkezik Brad Pitt

2011. szeptember 26. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt októberben érkezik hazánkba. Budapest X. kerületében forgatja új filmje néhány harcos jelenetét.

hirdetés
Október elején érkezik Brad Pitt

A világsztár Angelina Jolieval és gyermekeivel érkezik Budapestre a friss információk szerint október elején. Már hónapokkal ezelőtt hírt adtunk róla, hogy itt veszik fel a World War Z című film néhány jelenetét. A forgatás megerősített biztonsági intézkedések mellett zajlik majd Kőbányán, az egyik régi gyár területén.

A film producere elmondta, hogy szerintük a X. kerületben található konzervüzemben minden megvan ahhoz, hogy ez a fináléjelenet tökéletes legyen, ráadásul számos magyar statiszta is lehetőséget kapott, hogy feltűnjön a vásznon a zombihadsereg tagjaként. A producer szerint Budapestnek ez a része felkerül a filmipar térképére, és ezután többen is fognak jelentkezni a hely bérléséért.

A forgatási tervek még alakulóban vannak, de a jelenlegi információk alapján a felvételeket október 10-én kezdik, és mindössze egy hónapig tartózkodik a stáb Magyarországon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek