Starity

Maite Perroni, a jótékony sztár

2011. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni az egyik fő feladatának tartja, hogy a hírnév adta lehetőségeket kihasználva segítsen az embertársain.

hirdetés
Maite Perroni, a jótékony sztár

A barna szépség úgy gondolja, hogy a művészeknek alkalmazkodniuk kell, és értékeket kell közvetíteniük a világ felé. Véleménye szerint önzetlennek kell lenni, és támogatni kell a társadalmat. Az énekes-színésznő jelenleg az Initiative Mexico követeként működik közre, valamint a Group RETO BC szervezet tagja is, mely a mellrákos nők megsegítése miatt alakult meg.

A művésznő ezenkívül mást is szívesen támogat. A rákos megbetegedés mellett kiáll a hátrányos helyzetű gyerekekért is. A sztár múlt hét vasárnap látogatott el Mérida városába, ahol segíti az olvasás terjedését a fiatalok között, és arra próbálja sarkallni őket, hogy minél több könyvet forgassanak.

„Szerintem ez nagyon jó alkalom, hogy találkozzunk, és ilyenkor többet olvassanak a gyerekek, a fiatalok és a felnőttek is. A történelmünkből a legendák segítségével többet tudhatunk meg. Ez jó ürügy arra, hogy a gyerekek elkezdjenek végre könyveket olvasni” – magyarázta el véleményét egy interjú során.

Az énekesnő jelenleg Ann Bolenának segít kiadni a mellrákról szóló könyvét, illetve új forrásokat próbál szerezni az alapítvány számára. Fontos számára, hogy a nők figyelmét felhívják a mellrák megelőzésére, valamint szeretné, ha megismernék a rák tüneteit és a kezelés menetét is.

Maite alapítványának működéséről és a segítségnyújtás lehetőségeiről több információ olvasható a Grouporeto weboldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek