Starity

Kim Kardashian a legidegesítőbb celeb

2011. szeptember 26. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fekete szépség lett a legidegesítőbb és legbosszantóbb sztár a Parade.com és az omg! által meghirdetett szavazás alapján.

hirdetés
Kim Kardashian a legidegesítőbb celeb

Kim Kardashiant választották a legidegesítőbb celebnek a parade.com és az omg! internetes oldalak olvasói. A legnagyobb probléma a hölggyel az, hogy nem értik, mi jogon van ő a sztárok között emlegetve, hiszen semmit nem tett le az asztalra, amiért el kellene ismerni.

„Akármerre nézel, Kardashian van körülötted. Híres, mert híres. Talán ezért is érdemelte ki az első helyet” – magyarázta a parade.com oldal egyik szerkesztője.

A listán más sztárokat sem kíméltek. Rögtön a második helyen foglal helyet a alkoholt kedvelő Charlie Sheen, őt pedig a botrányos életvitelű Jersey Shore-sztár, Snookie követi. A listáról Lindsay Lohan sem hiányozhat, aki egyszerűen nem bír a vérével, és mindig botrányokba keveredik, de Donald Trump és Brad Womack neve is előkelő helyen végzett.

A legbosszantóbb sztárok mellett a legjobb sztárpárokat is megszavazták a weboldalak látogatói. Will és Jada Pinkett Smith végzett a lista élén, míg őket Jennifer Garner és Ben Affleck tündéri párosa követi. A harmadik helyen pedig igazi királyi párt köszönthetünk Vilmos Herceg és újdonsült hercegnője, Kate Middleton személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek