Starity

Meisa Kuroki Amerikába költözne

2011. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki a 25ans magazin szeptemberi számában mesélt Amerikáról, és elmondta, szívesen kipróbálná, milyen ott az élet.

hirdetés
Meisa Kuroki Amerikába költözne

Meisa Kurokinak már csak pár napja van pihenni, hiszen október 3-án kezdetét veszi első koncertturnéja, a The Magazine Show. Ám az elmúlt hét alatt sem pihent: nem elég, hogy az UNIQLO reklámarcaként múlt héten több fotózáson is részt vett és konferenciákra járt, még a 25ans japán magazin is felkérte egy fotózással egybekötött interjúra, amit Meisa szívesen el is vállalt.

Az év húzós lesz a fiatal színésznő számára, de elmondása szerint nyáron kipihente magát: „Az egész júliust New Yorkban és Los Angelesben töltöttem. Mindkettő hihetetlen város. New York állandóan pörög, imádtam az ottani bulikat, sehol máshol nincs olyan jó partihangulat, mint Manhattanben. Los Angelesben főleg Hollywood és Malibu jött be” – nyilatkozta Meisa, aki egyébként az utóbbi helyen egy fotósorozat részese is lehetett.

„Szívesen kipróbálnám, milyen Amerikában az élet, nyaralásra kiváló hely. Imádom Japánt, és a tokiói lakásomat sem adnám el semmiért, de ez nem zárja ki azt, hogy ne legyen egy New York-i penthouse-om vagy egy Los Angeles-i villám. Komolyan gondolkodom rajta, hogy vegyek egy lakást New York környékén” – tette hozzá Meisa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek