Starity

Miley Cyrus cigisdobozba öltözött

2011. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: Maja Cyrus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a bátyjától kapott felsőben pózolt, és imádja a cigisdobozos mintával rendelkező ujjatlant.

hirdetés
Miley Cyrus cigisdobozba öltözött

Miley Cyrus a Twitteren osztott meg egy fényképet, amin az új, cigisdobozos trikójában van. A kommentekben megköszönte bátyjának és Brenda Songnak az egyedi felsőt, melyen a cigarettamárka helyén „Hollywood” felirat látható. Miley teljesen beleszeretett az új szerzeménybe. Az énekesnő saját bevallása szerint imádja az egyszerű, de vagány dolgokat, és ez a felső ezért is került ilyen közel szívéhez.

Eközben Trace Cyrus is megosztott egy képet, amin a tinisztár az említett felsőt viseli. Az énekesnő szerint ez egyáltalán nem számít cigireklámnak, bár előre tudja, hogy a kritikusai úgyis támadni fogják. A rajongók véleménye egyelőre megoszlik, de valószínűleg sokan fogják keresni a sztáron található felsőt a boltokban.

Nem tudjuk eldönteni melyik jobb, egy ilyen trikóban a kamerák elé állni, vagy fehérneműben pózolni. Mindenesetre egyiket sem javasoljuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek