Starity

Érkezik Románia hangja

2011. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este kerül sor a román The Voice tehetségkutatóra, melyben Smiley, Marius Moga, Loredana Groza és Horia Brenciu lesznek a csapatvezérek.

hirdetés
Érkezik Románia hangja

A Pro Tv útra bocsátja legújabb műsorát, a Románia hangját, ami pontosabban az amerikai The Voice román változata lesz. A show-ban, mely ma este kerül bemutatásra 20.15-kor, Smiley is részt vesz csapatvezérként.

A műsorban a hangsúly a tehetségen van, és nem pedig a kinézeten. A vezérek reménykednek abban, hogy találnak jobbnál jobb tehetségeket Romániában is.

„Amikor megtudtam, hogy az énekeseket csak hallani fogjuk, már akkor gondoltam, hogy ez nekem való feladat lesz. Emelett három csodálatos ember fog körülvenni, akik valójában a barátaim is” – mondta Smiley.

Mindegyik vezér 5 versenyzőt választhat, akikkel egészen a show végéig kell foglalkoznia, a nagy nyertes pedig 100 000 eurót és egy lemezszerződést kap a Universal lemezkiadóval. A legjobb három közé bejutott tehetségek is kapnak egy-egy szerződést egy dal erejéig, a műsorvezető pedig Pavel Bartos lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek