Starity

Taylor Lautner fél a lányoktól

2011. szeptember 27. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek sztárja attól fél, hogy a nők csak azért közelednek felé, mert ő alakítja a szexi vérfarkast a filmben.

hirdetés
Taylor Lautner fél a lányoktól

Taylor Lautnerről nem is gondolnánk, hogy fél a csajozástól. Ő maga vallotta be, hogy már lassan nem mer ismerkedni, mert nem tudja, hogy egy-egy lány miért is közeledik felé.

A 19 éves szívtipró már túl van néhány kapcsolaton. Volt egy rövid románca Taylor Swifttel, és nem is olyan régen ért véget a kapcsolata Lily Collins színésznővel, akivel együtt játszik az Elhurcolva című filmben. Ennek ellenére a sztárvilágon kívül nagyon nehéznek tartja egy normális kapcsolat kialakítását, hiszen nem tudhatja, hogy egy lány tényleg iránta táplál gyengéd érzelmeket vagy Jacob karakterébe van beleesve.

„Rá kell jönnöd, hogy te érdekled őket, vagy a karaktert látják benned, akit játszol. Néha ez nehéz, és sokáig tart mire kiderül. Sok lány nem magamért szeret, hanem azért, mert én vagyok az aki életre keltette Jacob Blacket” – mondta el őszintén a fiú.

Persze azért ő sem panaszkodik, hiszen a vérfarkas karakter meghozta számára a várt népszerűséget, és bízik benne, ha már a filmben nem is nyerhet Edward ellen, azért a valóságban meg tudja majd hódítani szíve hölgyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek