Starity

Rihanna megmutatta kebleit

2011. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bebizonyította, hogy egyáltalán nem szégyenlős, hiszen új klipjében ledobja a fürdőruhafelsőjét is.

hirdetés
Rihanna megmutatta kebleit

Rihanna legújabb száma, a We Found Love pénteken került a nagyközönség elé, és már nagyban forgatják a hozzá tartozó videoklipet is, ami már első ránézésre is elég polgárpukkasztónak tűnik.

A barbadosi énekesnő ismét nem ölt túl sok ruhát magára, sőt, ami rajta van, attól is megválik a kisfilm során. Írország egyik kis városában, egy hatalmas búzaföldön kezdték el forgatni a napokban Riri legújabb videóját.

A hölgy nem irtózik a hidegtől, hiszen fürdőruhafelsőben és egy vékony ingben táncol a mező közepén, majd megválik a felsőruházatától. Ha ez nem lenne elég, a videó kedvéért lelkesen tapogatja a melleit is, bár ez tőle már nem is olyan meglepő, hiszen a koncertjein is előszeretettel simogatja meg egy-egy testrészét. Valószínűleg a helyiek egy cseppet sem bánták, hogy rendelkezésre bocsátották a kihalt földjüket.


Rihanna fekete felsője mindent megmutat, de magán is szívesen tapogatózik

Az énekesnőt egyébként lekapták, amint nagyban dohányzik a forgatás közben. Már csak az a kérdés, hogy ez is a kisfilm része, vagy Riri a szünetben gyújtott rá? Erre a Calvin Harrissel közösen készített We Found Love videoklip ad választ nekünk hamarosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek