Starity

Földműves szólt be Rihannának

2011. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alderman Alan Graham észak-ír földjén forgatott Rihanna, akire a gazda azonnal ráparancsolt, hogy ne félmeztelenül járkáljon a birtokon, mert leállítja a forgatást.

hirdetés
Földműves szólt be Rihannának

A barbadosi énekesnő néhány napja vidéken kezdte el forgatni új klipjét, a We Found Love című számhoz, arra azonban nem gondolt, hogy az ottaniak nem nézik jó szemmel stílusát. Egy észak-ír földműves ráparancsolt Rihannára, hogy öltözzön rendesen fel, különben leáll a forgatás – számolt be a hírről a Blikk.

„Nem láttam helyénvalónak, hogy félmeztelenül szaladgáljon a környéken. Elbeszélgettünk, és úgy vettem észre, hogy megértette, mik a szokások ezen a vidéken. Kezet is fogtunk” magyarázta később a föld tulajdonosa, Alderman Alan Graham, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem neheztel a tehetséges énekesnőre, de vannak fenntartásai.

Bevallotta, hogy megvethetik érte, de neki nem sokat jelent az, hogy ki is az a Rihanna, és igazság szerint nem is ismeri. Szerinte nem ártana, ha a fiatal énekesnő és a barátai megismernék az igaz Istent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek