Starity

Sinead Burgess képeslapot küld

2011. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon napvilágot látott Sinead Burgess Postcard című vadonatúj videoklipje.

hirdetés
Sinead Burgess képeslapot küld

Sinead Burgess a napokban jelentette meg Postcard című kislemezét, amelyhez már a hivatalos videoklip is elkészült, ma pedig fel is került az internetre. A Postcard – hűen címéhez – képeslapokban jeleníti meg az énekesnő turnéjának, illetve próbáinak egyes pillanatait. A produceri munkákat a sztár látta el.

Érdekesség, hogy a dal szövegének megírásában maga az énekesnő is közreműködött Guy Sebastian és Adam Reilly oldalán. A szerzemény ezúttal kicsit elrugaszkodik az egyébként countryelőadóként megismert sztár első kislemezétől (You Get Me), ám mégis fellelhető benne valamennyire az említett zenei stílus.

Az viszont egyértelművé válhat a rajongók számára, hogy Sinead nem ragad le egy műfajnál, hiszen míg a You Get Me a country jegyeit foglalja magában, addig a Postcard kicsit rockosabb és poposabb felvezetést ad a sztár idén megjelenő első albumának, amelyen bizonyára még helyet kapnak majd olyan felvételek is, mint például a líraibb hangvételű Stay, az All For Now, vagy éppen a rockos Playing With Fire.

A nagylemez megjelenésének pontos időpontja még ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek