Starity

VV5: a szingli Csaba az utolsó beköltöző

2011. szeptember 28. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 utolsó beköltözője a nézők döntése alapján Csaba lett, aki egyedülálló és nagy hódításokat ígér.

hirdetés
VV5: a szingli Csaba az utolsó beköltöző

Tegnap költözött be a villába az utolsó villalakó. A helyes pasik kategória jelöltjei mind megnyerőek voltak, és a stúdióban az első sorban ülő lányok még a pólójukat is felhúzták, hogy kedvezzenek a három csődörnek.

Elsőként Renátó mutatkozott be a nézőknek, akiről kiderült, hogy 9 hónapja van egy kapcsolata és a lányt már gyermekkora óta ismeri, úgyhogy tőle nem várhatunk nagy hódításokat. Másodikként Petit ismerhettük meg, akinek mindene a külseje, és rendszeresen sportol. Csaba, a harmadik jelölt is napi szinten edz, de e mellett hobbi szinten zenél is. A villába kíváncsiságból jelentkezett annak ellenére, hogy családja nem örült neki.

Ahhoz képest, hogy három jókiállású fiú küzdött meg a bejutásért, elég békésen és indulatok nélkül zajlott le a show. A villalakók főként Renátót várták volna be maguk közé, de Csaba is kapott egy-egy szavazatot. A nézői szavazatok összesítése után, végül a szingli harmadik jelölt, Csaba került ki győztesen, és ezzel ő lett a villa utolsó beköltözője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek