Starity

VV5: Gergő régi szerelme az érzékeny Vera

2011. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gergő és Vera a való életben már ismerték egymást egy internetes társkeresőnek köszönhetően.

hirdetés
VV5: Gergő régi szerelme az érzékeny Vera

A hétfői beszavazóshow-n az érzékeny lelkű Vera, már felhívta a figyelmet arra, hogy a szíve kulcsát már az egyik villalakó birtokolja, de azt nem árulta el, hogy melyik fiú a szerencsés. A lányok azonnal Gergőre tippeltek, és úgy tűnik igazuk is volt, bár a fiú mindent tagad.

Kiderült, hogy a mindenkit könnyen kiismerő szépség és a villa rossz előéletű alfahímje már korábban ismerték egymást, elég bensőségesen. Az interneten bukkantak rá a másikra, egy társkereső oldalon, és nagyon sokat beszélgettek, sőt legbelsőbb gondolataikat is megosztották. Valami oknál fogva azonban a randevúig nem jutottak el.

Az információkat Vera egyik barátnője közölte egy interjú során, és azt is elárulta, hogy szerinte a mély érzésű lány és Gergő között a villalét során biztosan kialakul valami, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást. Már csak az a kérdés, hogy a többi lány ezt hogyan fogja kezelni, hiszen Seherezádén és Alekosz exmenyasszonyán, Veronikán már az új lakó beköltözésekor lehetett látni, hogy féltik az alfahímjüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek