Starity

Zörgő csontú dundimodell

2011. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnépszerűbb ducimodell, Crystal Renn, úgy tűnik, megelégelte a túlsúlyát, mert csontsoványan jelent meg a Metropolitan gálán.

hirdetés
Zörgő csontú dundimodell

Crystal Renn neve a divatvilágban nem ismeretlen. Ő volt az egyik legnépszerűbb és legkeresetebb plus size modell. Azonban változnak az idők, és az ő teste is. Hatalmas meglepetést okozott a résztvevőknek és a fotósoknak a New York-i Metropolitan gálán, hiszen csontsoványan jelent meg egy arany színű estélyiben.

Saját bevallása szerint így érzi jól magát a bőrében, és tesz minden őt érő kritikára. Tizenéves korában végigszenvedett egy komoly anorexiát, így tudja jól, hogy milyen veszélyei vannak a dolognak, és nem akarja tönkretenni a testét még egyszer. A titka sokkal egyszerűbb egy jól hangzó betegségnél. Sokat túrázott és naponta jógázott az elmúlt időszakban, és minden fiatalnak ezt ajánlja a drasztikus fogyókúrák helyett.

A 25 éves sztár mindenesetre elkápráztatta a közönséget Zac Posen ruhájában, de már semmiképpen nem említhetjük a dundimodellek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek