Starity

Megérkezett Britney Spears!

2011. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már hazánkban van, és egy kétnapos pihenőt készül eltölteni gyermekeivel, mielőtt pénteken színpadra áll.

hirdetés
Megérkezett Britney Spears!

Britney Spears már Budapesten van. A kijevi koncert után az énekesnő úgy döntött, következő show-jának helyszínére előbb érkezik, hogy legyen ideje kifújni magát, és két napot szeretne a családjával tölteni. Kiderült, hogy két fiát is magával hozta a magyar fővárosba. A hírek szerint a Körúton van esélye a rajongóknak összefutni vele.

A sztár pénteken, azaz szeptember 30-án lép fel a budapesti Papp László Sportarénában este 9 órától. A hangulatot két előzenekar melegíti be, a Karmatronic és a Destinee & Paris nevű tinilány duó.

Az, hogy Britney civilben mennyire lesz megközelíthető, nem tudni, hiszen még a Glee forgatásai során is voltak olyan színészek, akiket nem engedtek a közelébe a testőrök. Matthew Morrison például nem is találkozott a vendégsztárral. A színpadon azonban van esélye a rajongóknak, sőt, egy fiút kiválaszt és felinvitál majd maga mellé a Lace and Leather című szám alatt. Kíváncsian várjuk a pénteki műsort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek