Starity

Vastag Tomi meghódítja Afrikát

2011. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja egy rendezvényen futott össze Tomival, aki életének egyik legnagyobb kalandjára készül, hiszen nemsokára részt vesz a Budapest-Bamako ralin.

hirdetés
Vastag Tomi meghódítja Afrikát

„Félek tőle, persze, de úgy gondolom, hogy nagyon sokan azt gondoljuk a világról, hogy tudjuk, milyen, holott a harmadik emeleten ülünk egy szobában, és most például magamról beszélek. A harmadik emeleten egy pesti albérletben ülök a szobámban, és nézem a tévét, és ez alapján mondom meg, hogy milyen a világ, és hozok róla ítéletet. Arra gondoltam, hogy objektívan csak úgy tudok róla véleményt alkotni, ha részévé válok, és megnézem, hogy igazából milyen” – mutatott rá arra az okra Tomi, ami miatt vállalta ezt a nem mindennapi kalandot.

A fiatal énekes azonban tisztában van azzal, hogy milyen veszélyeket rejthet magában ez a verseny, már csak a helyszínből adódóan is, így komolyan veszi a felkészülést. „A legfontosabb talán a pszichés felkészülés arra, hogy tulajdonképpen tényleg egy sivatagról van szó, ahol nem látsz semmit, akármerre nézel. Illetve nagyon komoly elméleti tréning is van. Fel kell készülnöd abból, hogy mik a szabályok, a túlélés szabályai” – árulta el az énekes a Tabu Tv nézőinek.

Tomi nem igazán szeret nyaralni, a Bamako-ralira sem nyaralásként tekint. „Én nem vagyok nyaralós típus. Nagyon szeretek itthon lenni, imádom ezt az országot, az összes emberrel, aki rajta él, és minden ahogy van. Én itthon nyaralok, nekem ez a nyaralás, nagyon szeretem ezt az egész klímát, meg ilyenek. Egész életemben egyszer voltam nyaralni, tényleg nem vagyok egy nagy nyaralós.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek