Starity

Kivel jár Ashley Benson?

2011. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sorozat sztárja, úgy tűnik, szerelembe esett, és a kiválasztottja nem más, mint Justin Bieber stylistja.

hirdetés
Kivel jár Ashley Benson?

Ashley Benson szerelmi életéről nagyon sok hírt hallottunk már, amelyeknek főként Twitter-csiripjei adtak alapot. A fiatal hölgy egy ideig Joe Jonassal beszélgetett túl személyesen az oldalon, majd közös összebújós képeket is feltöltöttek magukról, de állítják nincs köztük semmi. Most Ash újabb pasival jelentkezik.

A sorozat Hanaja sok időt tölt mostanában Ryan Goodal. Akinek nem lenne ismerős a fiú neve, ő a tini bálvány Justin Bieber stylistja. Mindketten folyamatosan közös képeket osztanak meg a világgal és több barátjuk kifejezte már örömét feléjük. Egy közös ismerősük azt is közölte az oldalon, hogy a pár végre egy napot kettesben tölthet vidéken.


Barátaik szerint, szeretnek közösen bohóckodni

Úgy tűnik Miss Bensonra ezúttal tényleg rátalált a szerelem. Csak nehogy a valóságban is legyen egy ismeretlen üzenetíró, aki tönkreteszi a bimbózó románcot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek