Starity

Anyolí Ábrego ismét koronát kapott

2011. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anyolí Ábrego, a 23 éves panamai modell idén átvehette a Miss Continente Americano 2011 címet, ezzel képviselheti országát Ecuadorban.

hirdetés
Anyolí Ábrego ismét koronát kapott

Anyolí Ábrego 2010. júniusában megnyerte a Miss Panama Universe 2010 címet, a koronát a 2009-es győztes,  Diana Broce adta át neki. A panamai modell ezzel esélyt kapott, hogy részt vegyen a világdöntőn, az Egyesült Államokban. A lány nem ért el helyezést, elmondása szerint azonban rengeteg tapasztalatot szerzett.

Idén ismét lehetőséget kapott, hogy bizonyítson. Ez évben ő lett Miss Continente Americano Panama 2011, így ő képviseli országát a döntőn, amit október 22-én rendeznek Ecuadorban. Ez lesz a Miss Continente Americano hatodik versenye.

Ez alkalommal 26 lány száll harcba a koronáért. Anyolínak egyik legjobb barátnője, Karina Pinilla (Miss Supranational 2010) segít felkészülni, aki a Miss Continente Americano 2008-as versenyén szállt harcba a koronáért.

„Idén is sok gyönyörű lány indul a versenyen, de reméljük, hogy Anyolí szép helyezést ér majd el” – mesélte Miss Supranational 2010.

Az idei győztes fejére a díszes koronát a perui származású Giuliana Zevallos teszi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek