Starity

Nicole Scherzinger lopott csókja

2011. szeptember 28. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aerosmith frontembere szájon csókolta a Forma–1-es pilóta barátnőjét, Nicole Scherzingert a hétvégén.

hirdetés
Nicole Scherzinger lopott csókja

Az Aerosmith együttes a Las Vegasban az iHeart Radio zenei fesztiválon lépett színpadra a hétvégén, ahol a Feel So Good című számot Nicole Scherzinger kíséretében adták elő. A 63 éves Steven Tyler, a csapat frontembere azonban egy csavart is vitt a számba, és szájon csókolta az egzotikus szépségű énekesnőt.

A fellépés alatt Steven többször megsimogatta és ölelgette a Pussycat Dolls volt énekesnőjét, aki a show kedvéért viszonozta a férfi közeledését, de a szám végén még őt is meglepetésként érte, hogy a vén nőcsábász egy szájra puszit is kikönyörgött magának, amit végül kis hezitálás után teljesített is.

Az amerikai lapok szerint az énekes mindezt azért tette, hogy felbosszantsa Nicole barátját, Lewis Hamiltont, mert régebben volt egy nézeteltérésük. A Forma–1-es pilóta reakciója még nem látott napvilágot, bár már megint elkezdtek szálingózni a hírek, miszerint a pár külön utakon jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek