Starity

Lady Gaga vérben fürdik!

2011. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emberi vérben fürdik Lady Gaga – állítja a londoni Intercontinental Hotel egyik alkalmazottja, aki nagy mennyiségű vért talált az énekesnő szobájában.

hirdetés
Lady Gaga vérben fürdik!

Emberi vért találtak annak a szobának fürdőkádjában, melyben korábban Lady Gaga lakott. Ezt a londoni Intercontinental Hotel egyik szobalánya jelentette, s a morbid pletykák szerint az énekesnő – Báthory Erzsébethez hasonlóan – vérben fürdik.

Így a Lédit sátánizmussal vádolják – erősítette meg a RadarOnline. Sokak szerint már az természetellenes, hogy Gaga folyamatosan megbotránkoztató dolgokat tesz (mint a húsruha vagy az unikornisszarvak), ugyanis ezek a tettek arra vezethetők vissza, hogy a sátánt szolgálja.

A nem mindennapi hírek hallatán a Scotland Yard nyomozásba kezdett, s hamarosan kiderül, hogy elvérzett-e valaki a kádban, vagy Lady Gaga esetleg fiatalságát szeretné megőrizni azzal, hogy vérben fürdik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek