Starity

Mi okozta valójában The Rev halálát?

2011. szeptember 29. 02:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avenged Sevenfold dobosának halálát véletlen gyógyszertúladagolás és alkoholfogyasztás okozta. A 28 évesen elhunyt sztárnak felesége, Leana hozta a drogokat.

hirdetés
Mi okozta valójában The Rev halálát?

2009. december 28-a – az Avenged Sevenfold rajongók számára ez a nap részben megváltoztatta életüket, amikor az együttes fiatal, mindössze 28 éves dobosa, Jimmy „The Rev” Sullivan eltávozott az élők sorából.

Sokáig kellett várni a boncolás eredményére, végül a halottkém, Mitchell Sigallal – aki szerint furcsa párhuzam van a dobos és Heath Ledger tragikus halál között – elárulta, hogy a tehetséges dobos halálát több gyógyszer együttes bevétele – Oxycodone, Oxymorphone, Diazepam/Nordiazepam gyógyszereket találtak a sztár szervezetében a vizsgálat során –, valamint az ezekkel elfogyasztott alkohol okozta a szervezetében a heveny mérgezést. Az sem elhanyagolható tény, hogy a dobosnál szívmegnagyobbodást állapítottak meg, emiatt is problémák adódtak.

Nemrég kiderült, hogy a drogokat maga az énekes volt felesége, Leana Silver szerezte be számára. A dologra egy interjú során derült fény, amit az együttes még régebben adott egy rockmagazin számára. Ebben az interjúban Rev nevetve meséli, hogy történt a dolog a Palms Hotelben:
„Azt mondtam, csíkokat, nem a kicseszett egyenlítőt” – mondta, és felszívta a kokaint, amit a barátnője odakészített. Akkor még nem voltak házasok, csak együtt jártak. A fiú saját bevallása szerint nem vetette meg a drogokat, valamint azt is mindenki tudta, hogy szerette az alkoholt.

De nem ez az első eset, hogy Leana kivágja a rajongóknál a biztosítékot: az esetet megelőzően több dolog is kiderült a lányról: két héttel az énekes/dobos halála után már új barátjával mutatkozott, nemrég pedig bejelentette, hogy meg akar válni azoktól a tetoválásaitól, amik a dobost szimbolizálják, mivel új barátja nem szereti őket. A rajongók fel vannak háborodva, és azt mondják, hogy Leana sosem szerette Revet, ha ezekre a dolgokra képes volt.

M. Shadows, a banda frontembere egyébként Rev halála után nyilatkozott arról, hogy barátja tudta, hogy nem éri meg a 30-at, ám arra senki nem számított, hogy ez valóban bekövetkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek