Starity

Új The Saturdays-kislemez a láthatáron

2011. szeptember 29. 06:06   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays angol lánybanda nem áll meg: minden erejüket a zenébe fektetik. Az a hír röppent fel, hogy új kislemez várható tőlük, amit minap erősített meg az egyik tag a Twitteren.

hirdetés
Új The Saturdays-kislemez a láthatáron

The Saturdays. A csapat neve ugyan nem ezt jelenti, azonban a legjobb szó az öt elszánt lányra: megállíthatatlanok. A tagok bombaként viselkednek: koncert koncert hátán, új album, új dalok. Rochelle, Una, Vanessa, Frankie és Mollie – saját bevallásuk szerint – a zenének élnek, és ez meg is látszik teljesítményükön.

A tegnapi nap folyamán lett megerősítve a hír, miszerint legújabb kislemezük nemsokára a köznép számára is hallható lesz. A dal a My Heart Takes Over címet viseli, és a lányok utóbbi számaival ellentétben ez nem egy pörgős dal lesz, hanem egy, a rajongók által hőn áhított ballada, mely ma fog debütálni a Radio 1 csatornán, 8 óra 15 perckor (Chris Moyles Breakfast Show-jában). Természetesen a számhoz videoklip is készül, amit a lányok a következő napokban fognak leforgatni.

Ezt az egyik tag, Rochelle Wiseman jelentette ki tegnap Twitter-oldalán: „A héten már forgatjuk az új videónkat. Annyira izgatott vagyok, alig várom, hogy ti is hallhassátok végre ezt az erőteljes balladát!”

A lányok zene terén eddig ritkán okoztak csalódást, így remélhetőleg ez most sem fog bekövetkezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek