Starity

Brian Krause munkamániás lett

2011. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brian Krause népszerűsége csak nőtt a Bűbájos boszorkák sorozat befejezése után: egyre több felkérést kap, amiket el is fogad, 2012-ben pedig három filmje lát napvilágot.

hirdetés
Brian Krause munkamániás lett

Már csak idő kérdése, és Brian Krause is Hollywood egyik legnagyobb csillaga lesz. A Bűbájos boszorkák sorozat sztárja egyre több és több filmben kap szerepet, ám leginkább a horror és thriller műfajú ajánlatok vonzzák a színészt.

Brian jelenleg nem pihenéssel tölti idejét, hiszen most forgatja legújabb filmjét, ami 2012-ben lát napvilágot a tengerentúli mozikban, és nem meglepő, hogy az Abeo Pharisee is a thriller kategóriában kapott helyett. A történetben egy mániákus sorozatgyilkos sorra megjelöli áldozatait, akiknek helytelen viselkedésükért kell meghalniuk.

Az említett filmen kívül 2012-ben újabb két alkotással gazdagodik a színész filmográfiája: a TBK: The Toolbox Murders 2. nagy valószínűséggel az év elején fog megjelenni, valamint az utolsó simítások folynak a Don't Shoot! I'm the Guitar Man című filmen, ami kissé eltér a megszokottól, ugyanis drámának ígérkezik. Egy bukott zenész szeretné megmenteni a veszélyeztetett fiatalság lelkét, s útja során végül megtalálja a zene üzenetét, a szabadságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek