Starity

Miley utálja a vámpírokat!

2010. június 26. 12:12   |   Szerző: Sarah Jessica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Utálom a vámpírokat!" - nyilatkozta nemrég Miley Cyrus, de hogy ehhez a Twilight sikersztori három üdvöskéje, Rob, Kris és Tay mit szól, az már más tészta.

hirdetés
Miley utálja a vámpírokat!

"Utálom a vámpírokat" - nyilatkozta a fiatal énekesnő, de vajon Robert, Kristen és Taylor mit szól ehhez?

Az E!Online felkereste a triót a Los Angeles-i filmfesztiválon. Robert azt mondja, hogy nagyszerű ötlete van: a "Can't be Tamed" énekesnője álljon át a fanok oldalára. Majd nevetve hozzátette. "Ez annyira nyilvánvaló, csak meg kell néznie az Eclipset."

Taylort nem izgatta, hogy Miley nem csípi a vámpírokat. "Nem kell, hogy odalegyen a vámpírokért. Elég ha szereti a vérfarkasokat. Mi vagyunk a klasszak" - mondta.

Kristen egy kicsit meglepődött, amikor tudtára adták Miley ellenszenvét a vérszívókkal kapcsolatban. "Tényleg nem?" - kérdezte kikerekedett szemekkel, amikor megmondták neki az elszomorító hírt. "Fél tőlük, vagy csak nem kedveli őket? Nem hiszem, hogy meg kellene győzni az embereket arról, amiről már megvan a saját kialakított gondolatuk. Mindegy, ha utálja a vámpírokat, nem baj."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek