Starity

VV5: Péter kábítószerfüggő volt

2011. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 veteránja nem vetette meg az életet. Brazíliában élt egy darabig, ahol nagy mennyiségű kokaint fogyasztott el.

hirdetés
VV5: Péter kábítószerfüggő volt

A Blikk információi alapján 22 éves volt Péter, amikor úgy döntött, hogy szerencsét próbál a világ egy másik részén. Útja Brazíliába vitte, ahol barátai állítása szerint nagy kannálal falta az életet, és a kokaint is.

A fiú egyik ismerőse tálalt ki a napokban az újságoknak. Állítása szerint 10 éve találkozott a villalakóval, aki akkoriban nagymértékben fogyasztott kokaint és marihuanát is. Reggelente a fehér por nélkül már az ágyból sem tudott kikelni. Esténként pedig egy füves cigarettára volt szüksége ahhoz, hogy el tudjon aludni. Péter a kint léte alatt egy magyar bárban dolgozott, ahol még segítőkészen hozzá is juttatták a napi anyaghoz.

„Ültünk egy bárban, nekem diafilmre lett volna szükségem, a srácok pedig kokót akartak venni. A pincérsrác mondta, hogy szerez nekünk mindent. A kokainra három percet kellett várni, a diafilmre pedig két napot” – mondta el a férfi.

Péter egyik barátját is megkérdezték a dologról, aki bevallotta, nem tartja kizártnak, hogy a villa szociálpszichológusa elfogyasztott olykor egy kis marihuanát vagy némi kokaint, de biztos benne, hogy ez nem mindennapos dolog volt nála.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek