Starity

Blake Lively a zombik ellen

2011. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja lehet a főszereplője a készülő zombis filmnek, amelynek alapjául egy népszerű angol regény szolgál.

hirdetés
Blake Lively a zombik ellen

A fiatal és tehetséges Blake Lively játszhatja el Elizabeth Bennet szerepét a készülő Pride and Prejudice and Zombies című alkotásban, amelynek alapjául Jane Austen nagysikerű regénye szolgál.

A főszerepet már több színésznő visszautasította. A rendező először Natalie Portmanre gondolt, majd Emma Stonet is megkeresték az ajánlattal, de mindketten nemet mondtak. A hírek szerint ugyanígy tett Rooney Mara és Mia Wasikowska is. A forgatókönyv már a Gossip Girl sztárjának a kezében van, már csak az a kérdés, hogy elnyeri-e a tetszését, vagy ő is visszautasítja a nagyszabású ajánlatot.

A történet az eredeti regény átdolgozása, ahol a Bennet lányok kardforgatók, míg Mr. Darcy az élő halottak ellen folytat küzdelmet. Az urak és a hölgyek így az előkelő bálok között zombikat gyilkolnak le. A filmet Craig Gillespie rendezi, akinek a nevéhez fűződik a nemrég bemutatott Frászkarika című alkotás is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek