Starity

Kristin Bauer: „Pam álmaim szerepe”

2011. szeptember 29. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Bloodból ismert Kristin Bauer exkluzív interjút adott az est.hu-nak.

hirdetés
Kristin Bauer: „Pam álmaim szerepe”

Az est.hu nemrég interjút készített Kristin Bauerrel, akinek neve leginkább a True Blood című vámpírsorozat nézői számára lehet ismerős. A színésznőt sok mindenről faggatták, szó esett a vérszívók népszerűségének titkáról, karakteréről és annak életrekeltéséről, valamint a szériában szereplő True Blood-os üvegek tartalmáról is.

A kérdezz-felelek rögtön a sorozat előtti időszakkal kezdődött, hiszen az újságíró szerette volna kideríteni, hogy Pam megtestesítője korábban is oda volt-e a vámpírokról szóló regényért. A kérdésre Kristin egyértelműen nemmel válaszolt, ugyanis a forgatókönyv előtt egyetlen példányt sem tartott a kezében.

„Van egy elméletem, ami persze lehet, hogy téves: szerintem a vámpírságban az vonzó, hogy ők sosem öregszenek, nem kell olyasmik miatt aggódniuk, mint a betegségek vagy halál, nem korlátozzák a szexualitásukat társadalmi kötöttségek” – felelte arra a kérdésre, ami a vámpírok népszerűségére tért ki.

A színésznő a vámpírok után Pamről és a sorozat apró örömeiről is beszélt: nagyon szeret a stábbal együttdolgozni, imádja karaktere ruháit és szarkazmusát. Emellett nemcsak szórakoztatónak, de jól neveltnek is tartja a hölgyet, akinek megformálása felszabadító érzés.

„Vannak fizikailag megterhelő jelenetek: a legtöbb felvétel éjszaka zajlik, és nagyon sokáig tart. Vannak jelenetek, amik érzelmileg viselnek meg, és ezek azok, amik miatt a leginkább megéri az egész. Ezeken keresztül ismerem meg a karaktert, akit játszom, ezekben a jelenetekben fejlődik a legtöbbet” – ecsetelte szerepe nehézségeit.

A sajtós ezután a sorozat szinte minden epizódjában felbukkanó üvegcsékről faggatta Kristint, aki a következőket nyilatkozta róla: „Egyszer elolvastam az összetevőket, és kukoricaszirup meg ételszinezék meg valami sűrűsítő van benne. Az eredmény valami nagyon nagyon édes szirup. Nem olyasmi, amiből az ember sokat akarna inni.”

A színésznő zárásként megfogalmazta, hogy miért tekinti Pam karakterét álomszerepnek: a vérszívó személyisége közel áll hozzá.

Végül pedig a szinkronos változat szerelmeseinek egy jó hírrel is szolgálhatunk: a port.hu információi szerint a HBO október negyedikétől műsorára tűzi a negyedik évadot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek