Starity

Marc Anthony nem tudja feldolgozni a válást?

2011. szeptember 30. 13:01   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint két hónap elteltével is újabb cikkek jelennek meg arról, hogy Marc Anthony még mindig nem tette túl magát 7 éve tartó házasságának felbomlásán. Valóban ilyen súlyos lenne a helyzet?

hirdetés
Marc Anthony nem tudja feldolgozni a válást?

Egyes „közeli Ismerősök” úgy látják, a sztár ugyan túljutott már a kezdeti depressziós időszakon, azonban a mai napig nem tudja feldolgozni a szakítást. Rosszul viseli családja széthullását, folyamatosan küzd a kialakult helyzettel, nem képes tovább lépni, és emiatt szörnyen érzi magát.

Az Aol Music szerint azonban felesleges és eltúlzott ez az aggodalom. Az ABC Newsnak adott interjúban Marc ugyan utalt rá, hogy egyelőre nem vágyik a randizásra, az énekesnek azonban egyszerűen csak több időre van szüksége a „gyógyuláshoz”. Ha a szívével nem is, az eszével már elfogadta, hogy ez a kapcsolat így nem volt tovább működőképes. Emellett, bár magánéletének kudarca láthatólag valóban megviselte, munkájában úgy tűnik, vigaszra lel.

Anthony a hétvégén fejezte be őszi körútját, amelyen kilenc városban összesen 11 koncertet adott. A rajongók mindenütt kitörő lelkesedéssel fogadták, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig egyes helyszíneken plusz időpontokat is be kellett iktatni. 43. születésnapján Miamiban 14 ezer ember énekelte neki a „Happy Birtday”-t, majd a koncert végén 17 éves nagylánya egy óriási tortával lepte meg a színpadon.

A fellépéseken néhány barátja is meglátogatta, így többek között olyan celebek csápoltak az első sorokban, mint Pitbull, Gloria és Emilio Estefan, George Lopez, Joey Vega, Jada Pinkett-Smith, vagy a legutóbb Victoria és David Beckham.

A kritikusok is elkényeztetik: stílusát Frank Sinatráéhoz hasonlítják, ugyanakkor elismerően nyilatkoznak energikus előadásmódjáról, szexi, behízelgő hangjáról. Azt írták róla: „Magával ragadó, vonzó egyéniség, elegáns, ellenállhatatlan [...] Istenien romantikus, reménytelenül drámai és megállíthatatlanul karizmatikus előadóművész. Ő a salsa királya.”

Ennyi dicséret, szeretet és támogatás valószínűleg elég lesz Marc „sebeinek” begyógyításához. Az pedig, hogy szabadidejét addig is nem bárokban tölti, hanem előző kapcsolataiból származó három nagyobb gyermekével, biztosa nem válik kárára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek