Starity

Marcia Cross pályát módosít

2011. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született Feleségek sztárja a sorozat jelenlegi, egyben utolsó évadjának befejezése után a pályamódosítást fontolgatja.

hirdetés
Marcia Cross pályát módosít

Meglepő kiejelentést tett a napokban a Született Feleségek sorozat Bree-jét megformáló, Marcia Cross. Állítása szerint unja már a Los Angeles-i nyüzsgő életet, és komolyan gondolkozik a pályamódosításon.

A színésznő a nagy sikerű sorozat forgatásának megkezdése előtt szerezte meg diplomáját pszichológiából, és most úgy érzi, szívesen elkezdené a praktizálást. A barátai szerint Marcia mindig is imádta az emberek lelkét fürkészni, de mikor megkapta Bree szerepét, úgy döntött, vár még pár évet a váltással. Az ok nagyon egyszerű volt. A Született Feleségek-sorozat biztosította számára az anyagi jólétet, és így már csak kedvtelésből, ingyenesen is tarthat majd terápiákat.

A színésznő is rászorult már szakember segítségére a húszas évei elején, miután egy fájdalmas szakításon esett át. A kezelések után döntött úgy, hogy szeretné mélyebben felfedezni ezt a területet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek