Starity

Kate Bosworth rendezőre cserélte párját

2011. szeptember 30. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és Alexander Skarsgård alig pár hete szakítottak, Kate máris új szerelmet talált egy rendező személyében.

hirdetés
Kate Bosworth rendezőre cserélte párját

Kate Bosworth és Alexander Skarsgård útjai a nyáron váltak szét, kétéves kapcsolat után. A pár sosem erősítette meg, hogy együtt vannak, de nyílt titok volt mindenki számára Hollywoodban. A True Blood sorozat sztárját már napokon belül új nő oldalán látták, és most úgy tűnik Kate is rátalált az új szerelemre.

A 28 éves színésznőt már a nyár végén hírbe hozták a 40 éves rendezővel, Michael Polishsal, de csak most sikerült lencsevégre kapni a boldog szerelmeseket. A pár romantikus sétát ejtett meg Beverly Hills utcáin. Kapcsolatukat ugyan még nem erősítették meg, de szemmel láthatóan több van közöttük, mint barátság.


Kate Bosworth és párja Beverly Hillsben

Kate-et, úgy tűnik, nem viselte meg a szakítás, hiszen a munkájában és a magánéletében is kiegyensúlyozott és sikeres. 2012-ben három filmje is bemutatásra kerül, amelyből a Big Sur című drámának a rendezője nem más, mint új párja, Michael Polish.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek