Starity

Nádai Anikó keresi az igazit

2011. szeptember 30. 16:04   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 rosszkislánya új lehetőséget kapott anyacsatornájától, de az álma egy önálló műsor és egy férj lenne.

hirdetés
Nádai Anikó keresi az igazit

Nádai Anikó alig egy hónapja újra képernyőre került: műsorvezetőként szerepel a ValóVilág5 éjszakai háttérműsorában, a BeleValóVilágban Bécivel és Olivérrel váltásban. A fekete démon legnagyobb álmai közé tartozik, hogy saját műsort is kapjon a csatornától, de erre valószínűleg nem lesz lehetősége.

„Minden alkalommal próbálom beleadni magamból a maximumot az adásokba, de nagyon nehéz ez az egész. Meg akarok felelni a nézők és a szerkesztők elvárásainak is, de sosem tudom kihozni magamból azt a maximumot, amit igazán szeretnék” – mondja szomorúan a tabutv.hu videójában Anikó. Az exvillalakó nem érti, hogy miért nem tud a vártnak megfelelően teljesíteni, hiszen minden energiát belead, hogy jól felkészüljön az adásokra, és ráadásul a munkatársaival is jó viszonyban van.

A lány ennek ellenére nagyon szeretne önálló műsort kapni az RTL Klubtól, bár erre túl sok reális esélyt nem lát. Az álmait azért nem adja fel, és amíg ez nem következik be, addig a szépség haknizni jár, és főzni tanul. Elmondása szerint már annyira házias lett, hogy akár feleségként is megállná a helyét. A tökéletes élethez már csak az igazit kellene megtalálnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek