Starity

Nicolas Cage pénzügyi zavarba került?

2010. június 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába gyűjtötte világszerte a kastélyokat, a készlete egyre csak apad a gazdasági válság óta.

hirdetés
Nicolas Cage pénzügyi zavarba került?

Az Oscar-díjas színész kénytelen eladni Los Angeles-i palotáját. Talán furcsán hangzik, de több mint 11 ezer négyzetméteres kastélyára nem sikerült vevőt találnia egy aukción. A kúriáért 10,4 millió dollárt ajánlottak, ami sokkal kevesebb, mint amennyire Cage vágyott, ő ugyanis 35 millió dollárnál kevesebbért nem adná a kastélyt. Cage pénzügyi tanácsadóját okolja amiatt, hogy megcsappant a kassza, nemrég 20 millió dollárra perelte be egykori menedzserét, Samuel Levint, aki cserébe azzal vágott vissza, hogy Nicolas mértéktelenül sokat költött, ezért fogyott el a pénze.

Cage-nek egy évvel ezelőtt már el kellett adnia németországi kastélyát, de akkor sem talált vevőt az ingatlanügynöke, aki arra hivatkozott, hogy nem sokak ízlésének felel meg a palota stílusa. Végül mégis megszabadult a 16. századi ingatlantól 2,6 millió dollárért. Ironikus, hogy 2009-ben Cage az öt legjobban fizetett férfiszínész közé is bekerült filmekért kapott gázsijával a Forbes magazin listájára. A Los Angeles-i kastély egy 35 férőhelyes privát moziteremmel, kilenc fürdővel, hat hálószobával és egy hatalmas medencével gazdagítaná új tulajdonosát, aki egyelőre nem akar jelentkezni. Nicolas Cage idén sem marad gázsi nélkül, Magyarországon augusztus 5-én mutatják be új moziját, a Varázslótanoncot, melyben Jay Baruchelt tanítgatja a varázslás fortélyaira. Jelenleg további öt filmje van készülőben, melyek a következő két évben mozikba is kerülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek