Starity

Christian Chávez zombi lett

2011. október 01. 21:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christianról utoljára akkor hallottunk, amikor duettet énekelt egykori bandatársával, Anahíval. Most pedig teljesen új szerepben mutatkozik meg.

hirdetés
Christian Chávez zombi lett

Az énekes-színész legutóbb Anahíval énekelte fel a Libertad című dalt, ami nem kis meglepetést szerzett a rajongóknak, hiszen ebben a klipben egyértelműsítette nemi hovatartozását.

Nem kellett sokat várni arra, hogy mikor láthatjuk viszont valami újban, hiszen megkapta élete első színházi szerepét. A darab egy musical lesz, melyben Bent, a zombit alakítja majd.

A Knock, Knock, Brains egy rockmusical, melyben Ben egy olyan fiú, aki másokkal egyetemben menedéket próbál találni, nehogy a zombik elkapják őket. De ehhez meg kell tanulniuk egy alapvető trükköt, hogy el tudják kerülni az élőhalottakat. Valamint rá kell jönniük, hogy maga az emberi természet is tud ijesztő lenni.

Christian jelenleg Los Angelesben él, és négy hétvégén keresztül részt vesz még egy másik darabban is.

„Ez egy eredeti, mexikói zombis téma. Azért döntöttem úgy, hogy elvállalom a szerepet, mert nagyon jó ez a karakter. Ben egy olyan frusztrált hős, aki megmutatja másoknak, hogy mi történik az emberek érzéseivel, és állandó veszélyben élünk, bármikor elveszhetünk” – mondta a karakteréről a színész.

Ebben a produkcióban részt vesz még León Michel és Óscar Olivares is, akiket Emmy-díjra is jelöltek már a Capadocia című művük miatt.

A művész még hozzátette, hogy a szerep miatt nagyon le kellett fogynia, ugyanis a „forgatókönyv” ezt kívánta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek