Starity

Demi Lovato autót lopott

2011. október 02. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato visszaemlékezett, mi volt az, amivel a legnagyobb bajba keveredett.

hirdetés
Demi Lovato autót lopott

Demi Lovato különleges interjún vett részt. Interjúztatói ugyanis saját rajongói voltak. A VH1 kiválogatott pár, a rajongók által beküldött kérdést, amire aztán Demi válaszolt is.

A lány bár még csak 19 éves, rengeteg dráma volt már életében. Azonban most egy eddig mindenki számára ismeretlen tettéről számolt be.

Pete nevű rajongója azt a kérdést tette fel, hogy mi volt az a tette, amivel legjobban felingerelte szüleit. Az énekesnő váratlan választ adott: „Egyszer, amikor 13 éves voltam, elvittem a kocsit – kezdte nevetve a lány. – Elloptam az autót! Elindultam, hogy hazavigyem a barátaimat, körülbelül hajnali fél ötkor. Iszonyú nagy bajba kerültem. Amikor hazaértem, az apukám az ablakban állt, egyszál alsónadrágban. Az anyukám meg ordibált, hogy rám hívja a zsarukat.”

Annyi biztos, hogy ezt még a legnagyobb rajongói sem gondolták volna Demiről. Mindenestre örülünk, hogy semmi baja nem esett az akkor még jogosítvánnyal nem rendelkező lánynak.

A beszélgetés alatt Demi albumáról is beszélt. Megtudhattuk, hogy következő kislemeze a Who's That Boy lesz, ami az Unbroken és a Fix a Heart mellett az egyik kedvence a lemezről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek