Starity

Éjszakai meglepetés az Operettszínházban!

2011. október 03. 14:02   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elisabeth és a Mozart musical cd-i után, a harmadik Lévay Szilveszter-mű is meghaladta az 5000 eladott példányszámot, és aranylemezzé vált.

hirdetés
Éjszakai meglepetés az Operettszínházban!

Szerda este az Operettszínházban a Bereczki-Szinetár házaspár alakította a Rebecca – A Manderley-ház asszonya musical két főszerepét, illetve rajtuk kívül a teljes 1. szereposztás szerepelt. Nem csoda, hogy a meglepetést is erre a napra időzítették a szervezők.

Az Elisabeth és a Mozart után a Rebecca a harmadik bemutatott Lévay Szilveszter-mű, ami immáron aranylemez titulusban díszeleg. A szeptember 28-i előadás végén került sor az aranylemezek átadására, melyről a művészek semmit sem tudtak. Őket is meglepetésként érte, amikor az előadás végén az alkotók is felléptek melléjük a színpadra, és Kerényi Miklós Gábor beszéde után átadták az aranylemezeket.

A fellépők alig tudtak szóhoz jutni, úgy tűnik, sikerült meglepni őket. A Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra kapták a legnagyobb tapsot, de az összes szereplő üdvrivalgás közepette ment le a színpadról. Az örömteli esemény alkalmából a színház művészbüféjében koccintottak a színészek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek