Starity

Owen Wilson ismét hallatja hangját

2011. október 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Owen Wilson ismét hangját kölcsönzi a 2012-es évben. A színész a Verdákon kívül már számtalan más alkotásban bizonyította rátermettségét.

hirdetés
Owen Wilson ismét hallatja hangját

Ismét hangját kölcsönzi a vígjátékok sztárja, Owen Wilson. A Turkeys című animációs vígjáték 2012-ben lát majd napvilágot a tengerentúli mozikban, emellett pedig hírlik egy szerepe a Moonrise Kingdom című filmben is.

A Turkeysben két pulyka időutazóvá avanzsálódik, ugyanis visszatérnek az első hálaadás idejére, hogy megmentsék a jövő tollas generációit az ételként való feltálalástól.

Owen Wilson egyébként rendkívül elfoglalt volt az idén, hiszen három filmje jelent meg: az Elhajlási engedély, mely pillanatok alatt meghódította az amerikai mozikat, augusztus elején pedig a Verdák második részével aratott elsöprő sikert. Szeptemberben Woody Allen új filmjében, a Midnight in Parisben tündökölt a 43 éves színész.

2011. október 16-án startol a The Big Year, melyben Wilson uraság Jim Parsons, Jack Black és Steve Martin oldalán fogja elkápráztatni a kíváncsi nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek