Starity

Hamarosan jön Alekosz első pornófilmje

2011. október 03. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabadulása után kereste fel a VV4 győztesét üzleti ajánlattal a pornókirály, Kovács „Kovi” István. Alekosz nem sokat teketóriázott, már közeleg a casting első közös filmjükhöz.

hirdetés
Hamarosan jön Alekosz első pornófilmje

Hamarosan leforgatásra kerül Alekosz és Kovi közös rendezésű pornófilmje. A pornórendező még a villában figyelt fel Alekoszra, aki profi módon filmezte Anikó fenekét a videokamerával.

A szereplőválogatásra október 9-én kerül majd sor az Erotica Centrum Clubban. Ide várják a jelentkező hölgyeket, akiket Alekosz fog szemügyre venni és sorsukról is kizárólag ő fog dönteni. Azt mondja, a párductestű nők helyett inkább a hétköznapi szépségeket fogja keresni, és ígérete szerint attól sem fog megriadni, ha valaki a szerep helyett őt is meg akarja nyerni.

„Nem akarom meghazudtolni magam. Igenis szeretem a pornót, mint minden férfi az ismeretségi körömben. Vonz ez az iparág, és ha belevágok, akkor ki mással tegyem, mint a műfaj koronázatlan királyával? Nem érdekel mit mondanak a fanyalgók! A családom is támogat a döntésemben. Tudják, hogy imádom a nőket meg a kamerát is, itt pedig mind a kettőt megkaphatom. Ha működik a dolog, és társrendezőként egy jó film kerül ki a kezünk közül, akkor Kovival hosszú távon együtt dolgozunk majd” – mesélte a Blikknek a VV4 győztese, aki a filmezés mellett szintiboyként is mulattatja a népet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek