Starity

Eva Green nem barátnő típus

2011. október 03. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Camelot sorozat igéző sztárja nem szereti a romantikus szerepeket, és ha rajta múlik, soha nem láthatjuk butuska barátnőként.

hirdetés
Eva Green nem barátnő típus

James Bond filmmel robbant be a köztudatba az igéző tekintetű színésznő, mégis azt mondja, hogy nem lenne újra másodhegedűs egy férfi mellett, még egy filmben sem.

Eva Green nem szereti a női karaktereket, és elmondása alapján, ha csak rajta múlik, akkor soha nem fogjuk őt viszont látni egy butuska barátnő vagy egy szerető szerepében. A színésznő előnyben részesíti a sötét és gonosz lényeket, mert az ő megformálásukban van kihívás a számára. Ezért is szeretett nagyon a Camelot című sorozatban Morgan le Temptress bőrébe bújni.

„Ő olyan, akárcsak egy férfi.” – mondta el Eva a The Sunday Times magazinnak.

A 31 éves színésznő egyébként azt is elárulta, hogy most már nehezére esik a meztelenkedés, hiszen alakja már nem olyan, mint 20 éves korában. Lehet, hogy a miatt nem akar már barátnőt játszani, mert fél a vetkőzős jelenetektől?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek