Starity

Gerard Butler alkoholista

2011. október 03. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 300 című film sztárja teljesen elhanyagolja magát, és bűzlik az alkoholtól. A barátai aggódnak a férfi állapotáért.

hirdetés
Gerard Butler alkoholista

Gerard Butler barátai aggódnak a színész állapotáért. A férfi súlyos alkoholproblémákkal küzd, és mára teljesen eldurvult a helyzet. A nők bálványának tartott színész egyáltalán nem foglalkozik magával. 10 kilót szedett fel, hónapokig nem hajlandó elmenni fodrászhoz, nem borotválkozik, sőt, sokszor még fürdeni sem hajlandó.

Egy barátja árulta el a Heat magazinnak, hogy nem is olyan régen egy nagy szerepajánlattal keresték meg a sztárt, de ő a meghallgatásra szakadtan ment el, akárcsak egy hajléktalan. Ráadásul a hírek szerint ömlött belőle a piaszag. A rendezőt hatalmas csalódásként érte, hiszen a 300-ban nyújtott alakítása teljesen elkápráztatta, s ezért akarta őt a főszerepre.

A megjelenése miatt Gerard lecsúszott a szerepről, és úgy tűnik, a női szívekről is. Hollywoodban nyílt titoknak számít a férfi alkoholproblémája már hosszú ideje, és barátai hiába állnak mellette, nem hajlandó változtatni szokásain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek