Starity

Érkezik Selena parfümje

2011. október 03. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves szépség a rajongók segítségét kéri, hogy a legtökéletesebb parfümöt alkothassa meg.

hirdetés
Érkezik Selena parfümje

Selena Gomez úgy döntött, hogy hamarosan parfümmel jelentkezik. Az illat megalkotásához a rajongók segítségét kéri. Állítása szerint azért kíváncsi a véleményekre, mert senki más nem ismeri őt annyira, mint a fanatikusok. A sikeres tinisztár számára nagyon fontos mérföldkő a karrierjében az új parfüm piacra dobása, és szeretné, ha tökéletes lenne.

„Úgy érzem, mindent együtt csinálok a rajongókkal. Ők számomra tényleg mindent jelentenek. Szeretném bevonni őket a karrierem további lépéseibe. Amikor a színpadon állok, akkor se nekik énekelek, hanem velük együtt. Együtt nőttünk fel. Szeretnék megosztani velük valamit. Szerintem csodás dolgokra leszünk együtt képesek” – vallotta be az énekes-színésznő.

A parfüm változatait a selenagomezperfumes.com oldalon tekinthetik meg a rajongók napokon belül. Ők választhatnak a Miss Gomez által kijelölt összetevők közül.

„Szeretném, ha gazdag és erős illat lenne. A vaníliát részesítem előnyben, talán némi csokoládét. Felteszem az összes variációt, amit kedvelek, és a rajongók szavazhatnak, hogy melyiket alkossuk meg” – magyarázta Selena.

Amíg az illat megszavazásra kerül, a sztár sem tétlenkedik. Az üveget is úgy szeretné megalkotni, hogy mindenben az ő érzéseit és stílusvilágát tükrözze. A világos és sötét színeket szeretné keverni, bár főként a lila és a rózsaszín élvez előnyt a palettán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek