Starity

Charlize Theron: „Kristen szuper menő!”

2011. október 03. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő elmondta, hogy szerinte Kristen Stewart egy csodálatos tehetség, bár még nem volt alkalmuk együtt forgatni.

hirdetés
Charlize Theron: „Kristen szuper menő!”

Charlize Theron egy módon tudja jellemezni Kristen Stewartot, méghozzá úgy, hogy nagyon menő. A két színésznő együtt forgatja a Snow White and the Huntsman című feldolgozást, amelyben a Twilight sztárja alakítja Hófehérkét, míg Theron a gonosz királynőt.

„Még nem forgathattam együtt vele. Általában én vagyok és a királyságom a jelenetekbe, miközben mindenki őt keresi. A forgatási szünetben egy napot együtt töltöttünk. Ő egy nagyon menő csaj, és tökéletesen fogja alakítani a főszerepet” – mondta Charlize a Los Angeles Times magazinnak.

A színésznőről egy másik kollegája, Sam Claflin is hasonló véleménnyel van. Szerinte a Twilight-filmek Bellája igazi kincs, aki csodálatosan formálja meg a sötét és különleges Hófehérke karakterét. A film 2012 Júniusában kerül bemutatásra Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek