Starity

Elsírta magát Damu Roland

2011. október 03. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja először vallott őszintén érzéseiről egy élő műsor keretében az RTL Klub képernyőjén.

hirdetés
Elsírta magát Damu Roland

Damu Roland ma a Reggeli vendége volt, ahol Szujó Zoltánnak és Keleti Andreának mondta el, mit érez meghurcolásával kapcsolatban. Először beszélt élő adásban az őt ért vádakról, az ítéletről és családjáról. A színészt elsőfokon hat év szabadságvesztésre ítélte a bíróság a Palácsik Tímea ellen elkövetett tettei miatt, de őt mégsem ez viseli meg leginkább.

„Nagyon szépen kérek mindenkit, hagyják békén a családomat. A 16 éves fiam nem bírta elviselni a sajtóban megjelenteket, és összeroppant. Kitart az apja mellett. Senkinek nem kívánom, hogy beinjekciózva, leszedálva lássa a fiát egy kórházi ágyon fekve” – mondta el Damu könnyeivel küszködve.

A 16 éves gyermek azóta jobban van, és hazaengedték a kórházból, de Roland elmondta, hogy ennek következtében ő a szükségesnél többet nem akar a médiában szerepelni. Az interjú során szóba került természetesen a férfi bűnössége is, de ő még mindig ártatlannak vallja magát, és úgy érzi, hogy csak rá akarják varrni az egészet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek