Starity

Bar Rafaeli bepasizott

2011. október 03. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az izraeli szupermodell összegabalyodott a francia elnök fiával. Vajon ez a kapcsolat meddig tart?

hirdetés
Bar Rafaeli bepasizott

A hírek szerint Bar Rafaeli közeli kapcsolatba került Nicolas Sarkozy, a francia elnök fiával a napokban, egy párizsi rendezvény alkalmával. A 25 éves Pierre és a 26 éves izraeli modell a Paris' Raspoutine bárban töltötték az egész péntek éjszakát, csak egymással voltak elfoglalva, majd együtt távoztak a helyszínről.

Bar szerelmi élete egyébként is nyitott könyvnek számít a sajtó számára. A lánynak 5 éven keresztül se veled, se nélküled kapcsolata volt Leonardo DiCaprio színésszel. A pár májusban döntött a szakítás mellett, és úgy tűnik, azóta Leonardo megtalálta új szerelmét, Blake Lively személyében.

A modellt a szakítás után számos férfival látták randevúzni, lehet, hogy Pierre Sarkozy is csak egy közülük. Ismerjük be, nem csoda, hogy az elnök fia sem tudott ellenállni a hölgy csodás alakjának és kisugárzásának. Azért reméljük, a Victoria Secret angyalát is eltalálja egyszer Ámor nyila.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek