Starity

Vámpírnaplók

2010. június 26. 21:09   |   Szerző: iamblanka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikában igen sikeres sorozat végre kis hazánkban is megjelent. Nos, ha érdekel a véleményem, olvassatok tovább!

hirdetés
Vámpírnaplók

Én már régóta vártam, hogy a Vámpírnaplók Magyarországon is megjelenjen. A Twilight Sagából kiindulva szkeptikus voltam és attól tartottam, a kettő nagyon hasonlítani fog. Nos, részben igazam lett.

A sztori tényleg eléggé egyező, de elsiklottam efelett, mert - nem az írókat leszólva - elég sablonos az alapja az egésznek. De ez szerintem nem feltétlenül baj, mert nem is azon van a lényeg, hanem a vámpír-ember kapcsolaton. Amúgy a CW megint hozta a tőle elvárt minőséget, minden nagyon jól lett kidolgozva. Ahogy egy sorozattól elvárhatjuk, mikor a közepére elkezd laposodni, bedobnak egy WTF-jelenetet is. Itt is így történt, az évnyitó bulin amikor a Donovan-lányt, azt hiszem Victoriát, Damon elkapta. Ott megint felpörögtek az események.

Nina Dobrevvel még barátkoznom kell, ahogy Paul Wesleyvel is, de Ian Somerhlader karaktere nagyon bejött. Remélem nem egy sablonos sorozat lesz belőle, mert én látom a lehetőségeket. Biztos, hogy jövő héten is meg fogom nézni, mert felkeltette az érdeklődésem. Nem szeretek pontozni, de ha muszáj lenne, 10-ből 8-at adnék neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek