Starity

Jövőre jönnek a bosszúállók

2011. október 04. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramount/Disney 2012 májusára tervezi az eddigi egyik legnagyobb visszhangot keltő filmjének kiadását, melyben több szuperhőst is összefog. A film pedig nem más, mint A bosszúállók.

hirdetés
Jövőre jönnek a bosszúállók

Bizonyára mindenki ismeri a következő karaktereket: Thor, Vasmeber, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Hulk és Hawkeye. Ők mind szuperhősök és van saját filmjük, kivéve Hawkeye-t. Nézzük, hogy hogyan is kapcsolódnak össze.

A hihetlen Hulk (2008)
Miután Hulk legyőzte a gonosz orosz mutáns kapitányt, eltűnik és elvonul a hegyekbe. Az ő története látszólag itt véget is ér, de szintén stáblista után megjelenik egy ismerős alak, Tony Stark alias a Vasember és segítséget kér Ross kapitánytól. Hulk így kerül majd a bosszúállók csapatába.

Vasember 2. (2010)
A vasember második részében két utalás is van. Egyik a film közben, mikor Tonya szerel és az ügynök előveszi Amerika kapitány lestrapált pajzsát és megkérdezi, hhogy van e róla fogalma, hogy mi az, a Vasember elveszi tőle és kitámasztja vele találmányát. A második utalás szintén a stáblista után van, amikor is megtalálják Thor kalapácsát.
Fekete özvegy pedig Tony Stark ember, ő így kerül majd be a bosszúállók közé.

Thor (2011)
Asgard misztikus birodalmának harcosáról szól, akit száműznek a Földre és tulajdon testvérével kell harcolnia hazájáért. Thor persze győzedelmeskedik és Loki látszólag meghal, de...! Ha türelmesen végignézzük a stáblistát a végén megjelenik Nick Fury, aki megszerezte a kockát, mellyel Asgard népe legyőzte ősi ellenségüket és Andrews professzor-nak adja vizsgálni, de megjelenik Loki is. A filmnek itt van vége.

Amerika kapitány (2011)
Ebben a filmben eleve utalással kezdünk, ugyanis Tony Stark apja, Howard Stark csinál a nyeszlett fiúból szuperhőst és találmányaival végig segíti a filmben. A produkció végén a kapitány elsüllyed és hideg víz nem öli meg, hanem hibernálja. Hosszú idő elteltével rátalálnak és felélesztik, az ember pedig akivel először találkozik nem más, mint Nick Fury.

Nos bizonyára hatalmas produkció lesz A bosszúállók. A filmet idén már el is kezdték forgatni Új-Mexikó, Albuquerque városában és persze az eredeti színészek maradnak benne, egyedül Hulk személye fog változni, Mark Ruffalo fogja játszani, Hawkeye-t pedig Jeremy Renner. Az összehívásuk apropóját pedig egyelőre nem tudni. A film rendezésre Joss Whedon kérték fel, aki többnyire tv-sorozat epizódokat készített, mint a Buffy, az Office, az Angel, a Dollhouse – A felejtés ára, vagy a Glee – Sztárok leszünk! egy-két részét.

A film várhatóan jövő májusban kerül majd a mozikba, addig is tűkön kell ülnünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek