Starity

Kökény Attila a rajongóknak hálás

2011. október 03. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár 5 legjobb férfi hangja a rajongóknak köszön mindent, de a szakmától is elismerést kapott szombat este.

hirdetés
Kökény Attila a rajongóknak hálás

Kökény Attila nem szállt el a hírnévtől. Az énekes járja az országot, folyamatosan fellépései vannak, és nem győzi a hálálkodást a rajongók fele. Az énekes a Megasztár 5-ben tűnt fel és egészen a döntőig menetelt Tolvai Renáta mellett, de végül csak a második helyen végzett.

Minden koncertjén többször elmondja, hogy ő hiába rendelkezik tehetséggel, a rajongók nélkül a mai napig nem lenne sehol. A napokban, Tökölön egy rendezvény során is megható szavakat intézett a nézők felé.

„Nem győzöm elégszer megköszönni. Köszönöm nektek, hogy itt lehetek, és hogy valóra váltottátok az álmomat. A saját szólóalbumot. Isten áldjon meg benneteket”

Attila nem csak a rajongóktól kap elismerést nap, mint nap, hiszen szombaton került megrendezésre a kilencedik Zámbó Jimmy emlékest, amelyen Jimmy-díjjal is jutalmazták munkásságát. Állítása szerint álmában sem gondolta volna, hogy ekkora megtiszteltetés éri és meglepetésként érte az is, hogy színpadra kell állnia, de mozgósította gitárosát, és elvarázsolták a közönséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek