Starity

Brazil iskolába látogatott Shakira

2011. október 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira – szokásához híven – egy iskolába látogatott múlt pénteken, hogy a brazil gyermekek oktatásáért és táplálkozásáért felelős programot támogassa.

hirdetés
Brazil iskolába látogatott Shakira

A híres kolumbiai énekesnő, Shakira pénteken az Alas és Xuxa Meneghel alapítvánnyal együtt egy brazil iskolába látogatott. Ezt a partnerséget még márciusban ajánlotta a brazil elnök, Dilma Rousseff, amely magába foglalja többek között a minőségi oktatás, a higénia és az egészséges táplálkozás növekedési rátáját ebben az országban.

Shakira a látogatásról így nyilatkozott: „Az Alas és én is büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a programnak, amely a brazil gyermekek oktatásáért és táplálkozásáért felelős, és hogy megtörjük a szegénység és az egyenlőtlenség ciklusát. Az első 6 év jelenti az embernek a legnagyobb fejlődést. Ezért meg vagyok róla győződve, hogy a bölcsődékbe való befektetés nagyon sokat fog jelenteni ennek az országnak. A lehetőség, hogy véget érjen a szegénység, itt van a kezünkben. Maradjunk együtt, így a gyerekek jobb jövőt festhetnek maguknak és mindnyájunknak.”

A program eredeti célja, hogy megerősítse a korai gyermekoktatást 6 éves korig. Ahhoz, hogy működjön, az önkormányzatnak javítania kell az ellátás színvonalát az óvodákban. A cél továbbá, hogy elérjék a 100 intézményt egy négyéves időszak alatt – 25 központ évente –, 2011-től 2015-ig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek