Starity

A Barátok Közt Danikájából üzletember lett

2011. október 04. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váradi Zsolt exkluzív interjút adott a Tabu Tv riporterének arról, hogy mi történt vele mióta otthagyta a Mátyás Király teret.

hirdetés
A Barátok Közt Danikájából üzletember lett

A Danit alakító Váradi Zsoltról túlzás nélkül állítható, hogy a nézők szeme előtt nőtt fel: 1998 óta, azaz tizenkét éves korától kezdve szerepel a Barátok Köztben. A fiú a sorozat sztorija szerint már sok éve Amerikába költözött, de azóta többször visszatért már a képernyőre. A színész azonban mindeközben valójában nem pihent, hanem rengeteget dolgozott és képezte magát.

„A cégünket képviselem itt ma néhány kollégámmal. Van ugyanis egy családi vállalkozásom, ami légtechnikával foglalkozik és rengeteg újításra készülünk a viszonteladói hálózatunkkal kapcsolatosan” – meséli Váradi Zsolt, aki a Marketing Expo nevű rendezvényen mesélt jelenlegi életéről.

„Nyilván ha találkozom valakivel, akkor annak Danika vagyok és hiába is akarnám előadni a komoly üzletembert. Ennek ellenére marketing oldalon nagyon sokat tudok hozzáadni a családi vállalkozásunkhoz és a meglévő majdnem ezer viszonteladónkkal is jól kijövök, hiszen többségük ismer már gyermekkorom óta” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Barátok Közt Danija, aki hamarosan néhány rész erejéig visszatér a sorozatba. Szerencsés véletlen, hogy Váradi Zsolt húgát pont a Tabu Tv riportere, Marenec Fruzsina játssza a sorozatban.

Zsolt a családi légtechnikai vállalkozás mellett saját cégének beindításán dolgozik: rendezvényszervezéssel és kisfilmek készítésével szeretne foglalkozni a későbbiekben. A sorozatsztár azt is elárulta, hogy barátként zseniális, de a párkapcsolat nem az ő műfaja. „A magánélet sajnos teljes mértékben a sok munka rovására megy! 26 évesen nem érzem magam lekésve semmiről, hiszen úgy érzem, hogy ma egy házassághoz nem csak szerelem kell. Szerintem a házasság egyben egy gazdasági szövetség is, tehát meg kell találni azt az embert, akivel közösen tudsz építkezni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek