Starity

Jessica Alba nem áll mérlegre

2011. október 04. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fantasztikus idomokkal megáldott színésznő, saját bevallása szerint soha nem áll mérlegre.

hirdetés
Jessica Alba nem áll mérlegre

Jessica Alba már kétgyermekes édesanya, de az alakját még mindig milliók irigylik. Nem is olyan régen, 2011. augusztusában hozta világra második gyermekét, és alig egy hónappal a szülés után bomba formában mutatkozott. Állítása szerint ez a folyamatos edzésnek és az egészséges étkezésnek köszönhető, bár azt is beismerte, hogy soha nem méri meg a súlyát.

„Szerencsére nem szedtem magamra sokat. Követtem egy edzéstervet, amit a doktorom is javasolt. A szülés után folyamatosan és lassan tűnnek el rólam a felesleges kilók, de nem mérem meg magam. Abból látom az eredményt, hogy egy-egy ruha hogyan áll rajtam” - vallotta be a harminc éves színésznő.

Jessicának tényleg nem lehet oka panaszra, hiszen második gyermeke is egészségesen jött a világra, boldog családi életet él, és erről az a fotósorozat is bizonyságot ad, amely a napokban jelent meg az OK! magazin hasábjain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek