Starity

Újabb sztárlak eladó

2011. október 04. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Priestley, a Beverly Hills 90210 sorozat sztárja is piacra dobta kaliforniai luxusvilláját.

hirdetés
Újabb sztárlak eladó

A sztárokat az utóbbi hónapban elfogta a költözködési láz. Hilary Duff megválna villájától, míg Leighton Meester épp a napokban vett egyet a San Fernando-völgyben. Jason Priestley, a Beverly Hills 90210 sorozat egykori sztárja Miss Duff oldalát erősíti.

A 90'-es évek sikerszériájának szépfiúja úgy döntött, hogy megválik 3,200 négyzetméteren fekvő mediterrán stílusú villájától. A ház 1990-ben épült és található benne három hálószoba, négy fürdőszoba, egy külön női szépségszoba és egy medence is. A villát 2,1 millió dollárért értékesítik, de a hírek szerint jelenleg még nem akadt rá vevő, pedig Miley Cyrus is a szomszédságban lakik.


A 2,1 millió dollárt érő villa Kaliforniában

A színész 2007-ben vette az ingatlant szinte ugyanezért az összegért, ahol feleségével és két gyermekével lakott eddig. Állítása szerint azért szeretné elhagyni Toluca Lake-et, hogy csendesebb vidékre költözzön, és a családjára tudjon koncentrálni. A rossz nyelvek persze azt mondják, hogy Jason megalomániájának túl kicsi a 3000 négyzetméter. Az is lehet, hogy újabb babát szeretnének, akinek külön szobára van szüksége. Majd kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek