Starity

Nina Dobrev a mellrák ellen

2011. október 04. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozat sztárja az egyik szószólója a Puma Project Pink nevű kampánynak, amely a mellrák megelőzésére és kezelésére hívja fel a figyelmet.

hirdetés
Nina Dobrev a mellrák ellen

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Egy új sztár is csatlakozott a programhoz, méghozzá Nina Dobrev személyében, akit a The Vampire Diaries sorozatból ismer a nagyközönség. A színésznő a Puma Project Pink programján keresztül próbál adományokat gyűjteni. A Puma erre kijelölt oldalán október 7-éig a látogatók dönthetik el, hogy melyik szervezet kapja a hozzájárulásokat.

„Ez a program felhatalmazza a lányokat, hogy tegyenek valamit. Felhatalmazza az embereket. Lehet választani, és el lehet dönteni, hová menjenek a hozzájárulások. Választási lehetőséget adunk” – mondta el Nina New Yorkban, ahová azért utazott párjával, Ian Somerhalderrel, hogy jelenlétével is támogassa a kampányt.

Természetesen nem csak ez az egy módja van a segítségnek. Lehetőség van a Puma weboldalán vásárolni (akár a színésznő által viselt felsőt is), és a bevételek mind az alapítványi alapba mennek. További információkat is találsz az oldalon, ha szeretnéd te is felhívni a figyelmet a mellrákra és a megelőzésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek